Friday, October 23, 2009

Tengah hari Jumaat yang panas~~~

Salam n' Hye all~~~

Tak pasal2 hari Jumaat yang mulia ni aku ngamuk. Mungkin mood tak bagos. bagi kesan kat apa yang aku buat.

Pagi Jumaat ni agak sibuk. Mula2 meeting pasal hari anugerah kecemerlangan PERMAS & PPMas. Jumpa bendahari untuk tgk barang2 yang ditempah melalui koperasi UPSI. Kemudian jumpa pensyarah kejap.

Siap semua agenda jumpa org tu org ni, seterusnya ke Shell Tg. Malim utk isi minyak. dulu aku pergi Petronas. Tp sejak Petronas tak supply Ron 97, kena pg shell.

Sampai2 Shell, tak bole guna kad. "Abang guna Visa. Master Card aje boleh bang." Spoil!!! Ok la. aku isi RM 10 je la. Sampai shah alam isi balik nnt. duit dlm poket dah siap2 bajet utk journey balik PD.

Agak ramai org kat stesen minyak td. mamat bangladesh yang attend kereta aku ke pam sebelah. aku malas mau tggu dia cabut nozzle, aku cabut sendiri. then.. "@##$**&&!!!"
PERGHHH. Awal2 lg aku dah sound aku mau ijau. Dia pergi isi kuning. WARGHHHHHH. Kat situ gak aku melepaskan kemarahan. pakcik2 kat situ perati aje. Tp nak wat mcm mana. aku sanggup drive jauh ke shell semata2 nak isi ron 97. skali jd mcm ni. Mamat Bangladesh tu pulak wat muka bodo. lagi aku hangin. huh!

Aku masuk dalam kaunter. Mangsa seterusnya petugas kedai. huhu. sian adik pompuan tu. Aku suruh dia mintak bos diorg basuh sikit mamat tuh. berkali2 dia mintak maaf.
Balik dlm keadaan yg marah... SPoil~

Now semakin sejuk.... Alhamdulillah~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...