Tuesday, November 27, 2012

Selamat Bercuti!!!

Salam n' hye all~

Again, terbersin2 org yang melawat blog ni. Hahaha. Dah kemas, berhabuk balik. Ye la, tuan punya blog mcm nak tak nak aje aite? ;p Dah bekerjaya tetap ni, makin sibuk lah... Ni pun ada yang tegur + request mintak dikemaskini blog ni. :D Okay. Okay. Will do! :)

"SELAMAT BERCUTI"

Musim cuti kembali lagi. Yayyy, kembali ke kampung halaman. Menjadi seorang perantau, bila sampai masa diberi peluang kembali ke tempat asal memang sesuatu yang amat mengujakan. Kembali ke pangkuan keluarga, jumpa sahabat handai, menikmati makanan yang dah ditinggal untuk beberapa ketika, jalan2... Sangatttttlah shiok! :D

Ada yang best, dan ada yang tak best. Sori sgt2 buat kawan2 yang undang ke majlis perkahwinan tapi tak dpt dipenuhi. Sori22222222.

Sambil2 cuti, teringat kat student2 di Lutong yang sedang berhempas pulas menghadapi peperiksaan. SPM + STPM. Dari jauh Che'gu Zul doakan kalian. ;)

Banyak yang dah dirancang untuk cuti kali ni. Ada juga berlaku secara kebetulan. Derma darah, join demo ke Kedutaan Amerika, jalan2 cari makan... Next: MAHA 2012 hopefully, in shaa Allah. Kemuncak cuti harapnya seperti yang dirancang... Amin! U guys wait! ;)


Derma darah kat Pusat Darah Negara, KLDemo menentang kekejaman ke atas penduduk Gaza, PalestinJumpa bro Lah! :)


The best burger @ HRC :D~~~737-800. We'll meet soon!No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...